Mijn kick...
 
...
 
           
 
...
    Het gevoel staat bij mij dus heel ver voorop en van de slaafjes die hier af en toe komen hoor ik ook altijd hetzelfde : "het is dat ik geld voor de sessie aan U geef, want anders zou ik niet weten dat het op commerciële basis is… het is zo anders bij U, en dat doet me zo goed."
           
   

Ik ben echt wel een sadiste, en kan heel ver gaan… Het is zelfs een onmiskenbaar deel van mijn leven geworden. Voor mijn sessies, vraag ik wel een vergoeding.
Geld is niet het belangrijkste, -al snap jij wel dat het welkom is natuurlijk- , want ik doe het vooral omdat het zo mooi is, zo diepgaand, zo intens… omdat ik weet wat het allemaal bij een onderdanige los kan maken.

           
    Zonder te willen opscheppen, of uit de hoogte te willen klinken, ik ben hier heel goed in... en zal jou precies weten te sturen. Een lichaam is zo mooi af te lezen, als je weet waar je op moet letten… mimiek, houding, spanning van de huid, trilling van de spieren, enz.
           
    Puur op mijn gevoel ga ik er dan precies op door en kan ik mijn onderdanige over grenzen halen, waarvan hij zelf niet eens wist dat ze bestonden …
           
    De dankbaarheid, het dienstige, het nederige, het smeken.... maar vooral de interactie tussen mij en m'n onderdanige, dat is niet te beschrijven wat het met mij doet... Kicken, echt zo lekker ! Macht is in veel oren iets negatief, maar het is in BDSM juist bijzonder positief…
           
    Door jouw keuzes, kan ik genieten en spanning opbouwen… door jouw overgave in blind vertrouwen....
           
    Dit is zo'n kado dat je van iemand kan krijgen ! Iets kostbaars waar iedereen zuinig op moet zijn !
           
    *Grin*... Ja... ik hoor vaak dat ik "álles" met iemand mag doen… Onderdanigen smeken zelfs om iets te mogen ondergaan en dat is zalig... Daarmee kan ik ze naar plekken in hun gevoel brengen waarvan ze het bestaan niet eens wisten…
           
    Ik "speel" vooral omdat het me in het bloed zit. Ik heb mijn vaste slaaf, die woont in België en komt eens per maand naar mij toe.
           
    Het doet mij genoegen om op deze speciale manier zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met het mooie van BDSM.